Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

committed to excellence!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΑΝΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΑΝΟΣ Διοίκηση & Επικοινωνία

” μήπως μπορώ να έχω αυτό το ορθοδοντικό εργαλείο αύριο το πρωί ; ( σε τηλεφωνική επικοινωνία με εταιρεία στην California των ΗΠΑ) “ Ο Γιώργος απόφοιτος της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Πειραιά είναι ο υπεύθυνος Διοίκησης και Επικοινωνίας του ιατρείου μας. Σκοπός του η ομαλή λειτουργία και ανάπτυξή του κάθε τομέα που αφορά στην άψογη εξυπηρέτηση των ασθενών. Ενημερώνει τους ασθενείς σχετικά με τις παρεχόμενες οδοντιατρικές θεραπείες όπως έχουν καθοριστεί από τους ιατρούς και διαμορφώνει μαζί τους οικονομικούς διακανονισμούς που καθιστούν τις υπηρεσίες προσβάσιμες σε όλους. Υπεύθυνος για το προσωπικό του ιατρείου φροντίζει διαρκώς για τη συνεχή επιμόρφωση του.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΡΟΔΙΤΗ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΡΟΔΙΤΗ Διοίκηση & Επικοινωνία

” Τι θα λέγατε για Δευτέρα στις 3μμ; Α! Αγγλικά ! Στις 5; Α! έχετε Γαλλικά! Στις 7; Α! μπαλέτο…. Πως είπατε; Σάββατο;; “ Το πρώτο πρόσωπο που θα συναντήσετε στο ιατρείο είναι η Ολυμπία. Μαζί μας από το 1999 είναι κάθε μέρα αποφασισμένη να κάνει την επίσκεψη σας στο ιατρείο όσο το δυνατόν πιο άνετη και ευχάριστη . Θα σας υποδεχτεί με το πιο ζεστό χαμόγελο και θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε τα απαραίτητα έγγραφα στην πρώτη επίσκεψη. Θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και θα είναι μαζί σας για να βοηθήσει τον προγραμματισμό της θεραπείας.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΟΤΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΟΤΑ Κλινική

”δώστε στον εαυτό σας ένα τέλειο χαμόγελο!!! “ Η Ελευθερία απόφοιτος Νοσηλευτικής εργάζεται στο ιατρείο ως βοηθός οδοντιάτρου. Το χάρισμα της στην επικοινωνία σε συνδυασμό με την προϋπηρεσία της δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης, χαρακτηριστικό απαραίτητο ιδιαιτέρως όταν φροντίζουμε ασθενείς μικρότερης ηλικίας. Υπεύθυνη στο τμήμα προμηθειών φροντίζει πάντα να υπάρχουν τα απαραίτητα εργαλεία και υλικά για την σωστή λειτουργία της κλινικής.

ΕΥΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ

ΕΥΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ Κλινική

”λοιπόν να βάλουμε λευκό και κόκκινο αφού είσαι Ολυμπιακός !!! “ Απόφοιτος Οδοντοτεχνικής ΤΕΙ Αθηνών με ειδίκευση στην Ορθοδοντική η Εύη είναι υπεύθυνη του εργαστηριακού τομέα του ιατρείου μας. Η πολυετής της πείρα στον ορθοδοντικό τομέα την καθιστά μια εξαιρετική συνεργάτη της ορθοδοντικής κλινικής. Είναι αυτή που προτείνει τα πιο ωραία χρώματα στα «σιδεράκια» και στα «μηχανήματα» που χρησιμοποιούμε στην ορθοδοντική θεραπεία και τα παιδιά απλώς τα …λατρεύουν.

ΣΑΒΒΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Κλινική

”φοράς τα λαστιχάκια σου όλη μέρα;;; “ Απόφοιτος Οδοντοτεχνικής ΤΕΙ με ειδίκευση στην εργαστηριακή Ορθοδοντική ο Σάββας είναι υπεύθυνος προετοιμασίας της κλινικής της Ορθοδοντικής και συντονισμού μεταξύ εργαστηρίου-κλινικής και προγραμματισμού των ασθενών. Προσπαθεί να βοηθήσει τα παιδιά και τους εφήβους που κάνουν ορθοδοντική θεραπεία να φοράνε τα λαστιχάκια και τα μηχανήματα τους για να οδηγηθούν όπως λέει …”γρήγορα σε ένα καταπληκτικό χαμόγελο!”

ΣΥΛΒΙΑ ΜΠΟΤΣΑΡΗ

ΣΥΛΒΙΑ ΜΠΟΤΣΑΡΗ Κλινική

”για να δούμε ποιός έχει το ωραιότερο χαμόγελο σήμερα! “ Πτυχιούχος της σχολής Επισκεπτών Υγείας των ΤΕΙ Αθηνών η Σύλβια είναι ιδανική στο να κατανοεί τις ανάγκες των μικρών ασθενών μας και να δημιουργεί τις πιο ιδανικές συνθήκες για την πραγματοποίηση της οδοντιατρικής τους θεραπείας. Έχει ασχοληθεί με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας στα πλαίσια ερευνών που διεξήχθησαν σε πολυάριθμα συνέδρια Προαγωγής και Αγωγής Υγείας στην Κοινότητα. Στην τωρινή της εργασία ως εξειδικευμένη βοηθός οδοντιάτρου τη διακρίνει η εργατικότητα, το ήθος και το υψηλό αίσθημα ευθύνης. Είναι επικοινωνιακή, φιλική με τα παιδιά και πάντα ανοιχτή σε καινούργιες γνώσεις.

Font Resize
espa