Ομάδα Ελευσίνας

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Γιώργος Βαράνος

Υπεύθυνος Διοίκησης & Επικοινωνίας ιατρείων bestsmiles

Ο Γιώργος, απόφοιτος της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, είναι ο υπεύθυνος Διοίκησης και Επικοινωνίας των ιατρείων bestsmiles. Σκοπός του είναι η ομαλή λειτουργία και ανάπτυξη του κάθε τομέα που αφορά στην άψογη εξυπηρέτηση των ασθενών. Είναι ο υπεύθυνος προγράμματος και συντονισμού των ιατρείων, δουλειά δύσκολη και απαιτητική που τη φέρει όμως πάντα άψογα εις πέρας. 

Πάντα χαμογελαστός (ορθοδοντική bestsmiles και αυτός!) και πρόθυμος ενημερώνει τους ασθενείς σχετικά με την ορθοδοντική θεραπεία όπως έχει καθοριστεί από τους ιατρούς και διαμορφώνει μαζί τους οικονομικούς διακανονισμούς που καθιστούν τις υπηρεσίες προσβάσιμες σε όλους. Υπεύθυνος για το προσωπικό του ιατρείου φροντίζει διαρκώς για τη συνεχή επιμόρφωση του.

Ολυμπία Ροδίτη

Office manager bestsmiles Ελευσίνα

Το πρώτο πρόσωπο που θα συναντήσετε στο ιατρείο είναι η αγαπημένη μας Ολυμπία! Η Ολυμπία είναι ένα μεγάλο κομμάτι του bestsmiles (πυλώνα την ονομάζει ο ΔΚ) και είναι μαζί μας από το 1999. Υπεύθυνη υποδοχής και γραμματείας του bestsmiles στην Ελευσίνα έχει κλείσει χιλιάδες ραντεβού έχει εξυπηρετήσει τηλεφωνικά και δια ζώσης άπαντες τους ασθενείς του ιατρείου μας. Η Ολυμπία θυμάται όλους τους ασθενείς με το μικρό τους όνομα ενώ οι τα παιδιά, οι ορθοδοντικοί ασθενείς και οι γονείς τη γνωρίζουν και την εμπιστεύονται απόλυτα. 

Είναι κάθε μέρα αποφασισμένη να κάνει την επίσκεψη σας στο ιατρείο όσο το δυνατόν πιο άνετη και ευχάριστη. Θα σας υποδεχτεί με το πιο ζεστό χαμόγελο και θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε τα απαραίτητα έγγραφα στην πρώτη επίσκεψη και όταν έρθει η ώρα να ξεκινήσετε δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρει χρόνο για το ραντεβού σας γνωρίζοντας το πολυάσχολο πρόγραμμα σας. Θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και θα είναι μαζί σας για να βοηθήσει τον προγραμματισμό της ορθοδοντικής ή των ραντεβού παιδοδοντιατρικής. Στο τέλος της θεραπείας θα είναι και αυτή πολύ περήφανη για το χαμόγελο σας και θα σας ενθαρρύνει να το διατηρήσετε για πάντα  προγραμματίζοντας .. τα αραιά πια, αλλά απαραίτητα ραντεβού: “μην σας χάσουμε γιατί θα μας λείψετε πολύ!”.

Χρήστος Συμεωνίδης

Office manager athensbestsmiles

Ο Χρήστος, το μεγαλύτερο και ομορφότερο χαμόγελο του ιατρείου σας περιμένει στην Υποδοχή. Και πως να μην έχει υπέροχο χαμόγελο αφού έκανε ορθοδοντική θεραπεία με τα σιδεράκια του στο bestsmiles στην Ελευσίνα! Ο Χρήστος (επικοινωνιακό χάρισμα) μαζί με την Ολυμπία είναι από τις πρώτες σας επαφές με το ιατρείο.

Θα απαντήσει στο τηλέφωνο, θα κλείσει το ραντεβού με τον ορθοδοντικό ή τον παιδοδοντίταρο και θα σας υποδεχτεί με την πιο θετική διάθεση που αντανακλά τη χαρά της ζωής. Γνώστης ποδοσφαιρικών και οπαδός της κιντρινόμαυρης ομάδας είναι με  κέφι, χαρά αλλά και με αγάπη γι’ αυτό που κάνει κοντά σε όλους τους ασθενείς και ιδίως στα παιδιά. Τι κι αν αλλάξετε το ραντεβού 3 φορές, πάντα θα σας χαμογελάει!

Νικόλας Τσαντές

Υποδοχή, συντονισμός ασθενών και γραμματειακή υποστήριξη

Ο Νικόλας αποτελεί νέο μέλος στην γραμματειακή υποστήριξη της ομάδας μας. Ως απόφοιτος του μεταπτυχιακού τμήματος Educational Leadership & Management του Πανεπιστημίου Derby θα προσπαθήσει να κάνει την επίσκεψη σας στο ιατρείο όσο πιο ευχάριστη γίνεται.

Με έμφυτη ευγένεια και προσωπική φροντίδα θα σας βοηθήσει να προγραμματίσετε τα επόμενα σας ραντεβού και θα σας παρέχει όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε.