ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΡΒΑΝΟΣ
Χειρουργός Οδοντίατρος BDS Μέλος ΟΣΑ, EOO, GDC, BDA
  • bestsmiles – Ελευσίνα/Δυτική Αττική

Γεια σας, είμαι ο Γιάννης Ζερβάνος. Αποφοίτησα από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιατρικής της Ουαλλίας (UWCM) στο Cardiff της Μεγάλης Βρετανίας το 1998. Εργάστηκα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Cardiff,στην κλινική συνολικής αντιμετώπισης ασθενούς. Παράλληλα, συμμετείχα στο πρόγραμμα Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής των γενικών εφημεριών των νοσοκομείων του Cardiff, καλύπτοντας τα επείγοντα γναθοπροσωπικά περιστατικά.

Κατόπιν, εργάστηκα σε ιδιωτικό ιατρείο για ενήλικες και παιδιά, όπου και απέκτησα την Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος του Βρετανικού Οδοντιατρικού Συλλόγου (Vocational Training in General Practice) και το δίπλωμα Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (CPR training). Έκτοτε είμαι μέλος του Βρετανικού Οδοντιατρικού Συλλόγου (GDC) και της Βρετανικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (BDA) καθώς και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής και της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

bestsmiles

Συνεργάζομαι με τα ιατρεία bestsmiles από το 1999  παρέχοντας κυρίως υπηρεσίες αισθητικής οδοντιατρικής σε παιδιά και εφήβους. Ακόμα, ως μέλος διεπιστημονικής ομάδας αντιμετώπισης πολύπλοκων ορθοδοντικών περιστατικών συμβάλλω στη μελέτη και στην αισθητική αποκατάσταση των δοντιών μετά την ορθοδοντική θεραπεία.