ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Η αξία ενός ωραίου χαμόγελου είναι ανεκτίμητη!

Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή οδοντιατρικών θεραπειών εξαιρετικής ποιότητας. Ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός μας , οι συνεργάτες ιατροί εξειδικευμένοι σε πανεπιστήμια της Αμερικής και της Ευρώπης , οι βοηθοί νοσηλευτές και το προσωπικό της γραμματείας έχουν στόχο τους να προσφέρουν στα παιδιά σας και σας τις καλύτερες δυνατές οδοντιατρικές υπηρεσίες.

Top Quality

Οι γιατροί μας έχουν τα υψηλότερα αντικειμενικά προσόντα (πτυχία, τίτλοι, εξειδικεύσεις) και σκοπεύουν να σας δώσουν το χαμόγελο που αξίζετε!

Committed to excellence

Το Παιδοδοντικό–Ορθοδοντικό Ιατρείο Ελευσίνας δημιουργήθηκε το 1996 από τον ορθοδοντικό Δημήτρη Κωνσταντώνη με σκοπό την ορθοδοντική και παιδοδοντιατρική περίθαλψη των παιδιών και εφήβων της περιοχής.

ALWAYS HAPPY

Ο αρχικός στόχος ήταν η παροχή εξειδικευμένων οδοντιατρικών υπηρεσιών μέσα σε ένα περιβάλλον μοντέρνο αισθητικά, άψογο επαγγελματικά με σεβασμό στις παιδικές και εφηβικές ιδιαιτερότητες.

TOP QUALITY

Στα χρόνια που πέρασαν το ιατρείο μας βαφτίστηκε BESTSMILES και η ομάδα μας μεγάλωσε συμπεριλαμβάνοντας και άλλες ειδικότητες της Οδοντιατρικής ώστε οι ασθενείς μας να έχουν την εξειδικευμένη φροντίδα που χρειάζονται.​

Συγκεκριμμένα οι υπηρεσίες που παρέχει το ιατρείο μας είναι: Ορθοδοντική, παιδοδοντία, περιοδοντολογία, γναθοχειρουργική, εμφυτεύματα, αισθητική οδοντιατρική, ακτινολογικός έλεγχος.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Χαμογελάστε … είναι μεταδοτικό

Technology

Χρησιμοποιώντας ψηφιακή τεχνολογία ο ορθοδοντικός θεραπεύει όλο και πιο πολύπλοκα οδοντικά και σκελετικά προβλήματα.

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στο ιατρείο μας και να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα σας δώσουμε το χαμόγελο που πάντα ονειρευόσασταν.

Σκοπός μας είναι να κάνουμε την πρώτη σας επίσκεψη όσο το δυνατόν πιο άνετη και εποικοδομητική. Θα γνωρίσετε τους γιατρούς και το προσωπικό και ελπίζουμε ότι στο τέλος της επίσκεψης θα έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη σας.