ΠΕΝΥ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ
Περιοδοντολόγος DDS, MS in Periodontology and Implant Dentistry, ABP certified
  • bestsmiles – Ελευσίνα/Δυτική Αττική

Χαίρετε, είμαι η Πένυ Αγραφιώτη και είμαι περιοδοντολόγος.  Ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές μου σπουδές στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ΕΚΠΑ. Μετά την αποφοίτησή μου, εργάστηκα ως οδοντίατρος σε ιδιωτικά ιατρεία της Αθήνας, ενώ παράλληλα συμμετείχα σε ερευνητικό πρόγραμμα για οστικά μοσχεύματα στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος.

Απέκτησα τον τίτλο της ειδικότητας στην Περιοδοντολογία (Master of Science in Periodontology and Implant Dentistry, τριετούς φοίτησης) από το Columbia University, New York στις ΗΠΑ, από το οποίο αποφοίτησα με βραβείο για έρευνα στην ανοσολογική απόκριση στην περιοδοντίτιδα σε σχέση με τον διαβήτη τύπου 2.

ABP Certified

Μετά από εξετάσεις, έγινα Diplomate of the American Board of Periodontology and Dental Implant Surgery, μια από τις ανώτερες διακρίσεις μεταξύ Περιοδοντολόγων στις ΗΠΑ. Είμαι μέλος σε Οδοντιατρικούς και Περιοδοντολογικούς συλλόγους της Ελλάδας, της Ευρώπης και των ΗΠΑ και συμμετέχω σε πολυάριθμα συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ως περιοδοντολόγος πιστεύω στην πρόληψη και είμαι έτοιμη να βοηθήσω τους ασθενείς μου σε οποιοδήποτε περιοδοντολογικό πρόβλημα ή σε περιπτώσεις απώλειας δοντιών.