ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΑΓΚΑ
Χειρουργός Οδοντίατρος DDS, MS ειδικευμένη στην Αισθητική & Προσθετική Οδοντιατρική
  • bestsmiles – Ελευσίνα/Δυτική Αττική

Χαίρετε αγαπητά παιδιά και γονείς είμαι η Ελισάβετ. Είμαι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθήνας, ΕΚΠΑ από το 2008. Από το ίδιο Πανεπιστήμιο, το 2012 έλαβα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Βιολογία Στόματος, με στόχο την εξατομικευμένη παροχή φροντίδας σε ασθενείς με προβλήματα της στοματικής κοιλότητας. Στη συνέχεια, το 2019 έλαβα από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών,ΕΚΠΑ μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Οδοντική Χειρουργική. Στη διάρκεια των σπουδών μου υπήρξα υπότροφος του Κληροδοτήματος Αφών Ζωσιμά, καθώς και του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ).

Υπήρξα συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αθηνών στην εκπαίδευση των προπτυχιακών φοιτητών, ενώ έχω συμμετάσχει σε πολυάριθμα συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό ως ομιλήτρια. Παράλληλα, έχω ασχοληθεί με τη συγγραφή επιστημονικών άρθρων και ανήκω στη συντακτική ομάδα επιστημονικών περιοδικών. Τα ερευνητικά μου ενδιαφέροντα αφορούν τη πρόληψη τερηδονικών βλαβών των οδοντικών ιστών, αλλά και βλαβών σχετιζόμενων με αθλητικές δραστηριότητες.  Είμαι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής. 

BESTSMILES

Συνεργάζομαι με το οδοντιατρείο bestsmiles από το 2016 και ο κλινικός μου τομέας είναι η συνεργασία με την ειδικότητα της ορθοδοντικής με σκοπό την επίτευξη ενός υπέροχου αλλά και υγιούς χαμόγελου μετά την ορθοδοντική θεραπεία. Μαζί με τους ορθοδοντικούς καταστρώνω το σχέδιο θεραπείας που θα οδηγήσει τα δόντια στις ιδανικές θέσεις που θα διευκολύνουν τις αισθητικές αποκαταστάσεις μετά την ορθοδοντική θεραπεία. Μαζί, θα σχεδιάσουμε το χαμόγελο που πάντα ονειρευόσασταν.