ΙΑΤΡΕΙΟ NIKAIA

Καλωσήρθατε στο bestsmiles στη Νίκαια!

Το ιατρείο μας αποτελεί ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο για παροχή εξειδικευμένων οδοντιατρικών υπηρεσιών σε παιδιά, εφήβους, αλλά και άτομα μεγαλύτερων ηλικιών. Eίμαστε υπερήφανοι που ανήκουμε στον όμιλο παροχής εξειδικευμένων ορθοδοντικών και παιδοδοντιατρικών υπηρεσιών bestsmiles.

Top Quality

Οι γιατροί μας έχουν τα υψηλότερα αντικειμενικά προσόντα (πτυχία, τίτλοι, εξειδικεύσεις) και σκοπεύουν να σας δώσουν το χαμόγελο που αξίζετε!

Committed to excellence

Το ιατρείο στη Νίκαια λειτουργεί από το 1999 και έχει περιθάλψει ορθοδοντικά και οδοντιατρικά εκατοντάδες παιδιά και εφήβους της ευρύτερης περιοχής. Στο bestsmiles της Νίκαιας παρέχουμε υπηρεσίες ορθοδοντικής, παιδοδοντιατρικής και στοματικής χειρουργικής.

ALWAYS HAPPY

Σήμερα το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα ψηφιακά διαγνωστικά και σχεδιαστικά εργαλεία.

TOP QUALITY

Οι ενδοστοματικοί σαρωτές αντικαθιστούν τα παραδοσιακά αποτυπώματα και τα ψηφιακά προγράμματα ορθοδοντικών μελετών διασφαλίζουν την μετάβαση στη ψηφιακή εποχή και την εξασφάλιση της Οδοντιατρικής ακριβείας!

Πιστεύουμε στο να κάνουμε τους ασθενείς μας να νιώθουν σαν στο σπίτι τους όταν επισκέπτονται το ιατρείο μας. Η επιστημονική υπεύθυνη Μαρίνα Καραμολέγκου και όλο το προσωπικό εξατομικεύουν την εμπειρία της ορθοδοντικής και παιδοδοντιατρικής φροντίδας. Αυτό σημαίνει ότι προσπαθούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα από το να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε ένα υγιές, όμορφο χαμόγελο.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Χαμογελάστε … είναι μεταδοτικό

Technology

Χρησιμοποιώντας ψηφιακή τεχνολογία ο ορθοδοντικός θεραπεύει όλο και πιο πολύπλοκα οδοντικά και σκελετικά προβλήματα.

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Γνωρίζουμε προσωπικά όλους εσάς που έρχεστε στο ιατρείο μας και κάνουμε το παραπάνω βήμα για να σας εκπαιδεύσουμε στο πώς θα διατηρήσετε τη στοματική σας υγεία.

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια θετική ατμόσφαιρα που είναι πάντα χαλαρή και φιλόξενη.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας στο bestsmiles στη Νίκαια για μια ορθοδοντική/οδοντιατρική εξέταση.

Καλέστε το 2104256500 και ξεκινήστε ένα ταξίδι γεμάτο όμορφα χαμόγελα!