INVISALIGN

ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΑ!

Η Invisalign είναι μια σύγχρονη μέθοδος ορθοδοντικής θεραπείας που επιτυγχάνει ορθοδοντικές μετακινήσεις χωρίς σιδεράκια!

Με μια σειρά από διαφανείς νάρθηκες που αλλάζουν ανά 7-10 ημέρες ασκούνται ήπιες δυνάμεις πάνω στα δόντια που οδηγούνται έτσι στις επιθυμητές θέσεις ευθυγράμμισης.

Λόγω της διακριτικής τους εμφάνισης, οι νάρθηκες Invisalign αποτελούν μια ιδιαίτερα δημοφιλή ορθοδοντική θεραπεία ενηλίκων. Ωστόσο, λειτουργούν πολύ καλά και σε εφήβους και μικρά παιδιά.

Extreme Sports Bike
Extreme Sports Bike
Extreme Sports Mountain Climbing
ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΝΑΡΘΗΚΕΣ

Το γνώριζες?

Οι διαφανείς νάρθηκες ευθυγράμμισης σε πολλά περιστατικά είναι εξίσου αποτελεσματικοί με τα παραδοσιακά σιδεράκια και σύρματα στη διόρθωση των στραβών δοντιών. Ακόμα, η συγκράτηση του επιτυχούς αποτελέσματος μετά την ορθοδοντική θεραπεία είναι παρόμοια με αυτά των παραδοσιακών τεχνικών.

Είμαι υποψήφιος για θεραπεία με Invisalign;

Οι υποψήφιοι είναι άτομα που έχουν στραβά, ακατάλληλα τοποθετημένα δόντια και αναζητούν μια διακριτική και πιο εύκολη ορθοδοντική θεραπεία. Η μέθοδος αυτή όμως μπορεί να διορθώσει και προβλήματα σύγκλεισης όπως περιπτώσεις με ανοιχτό δάγκωμα, υπερσύγκλειση, πεταχτά δόντια, στενό άνω οδοντικό τόξο κ.α. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που ίσως μπορούν να αντιμετωπιστούν καλύτερα με παραδοσιακά σιδεράκια μεταλλικά ή κεραμικά. Για να μάθετε εάν αυτή η μέθοδος είναι η καλύτερη ορθοδοντική θεραπεία για το χαμόγελό σας, προγραμματίστε ένα ραντεβού με τον Ορθοδοντικό του bestsmiles στο ιατρείο μας στην Ελευσίνα ή στη Νίκαια.

Τι μπορώ να περιμένω όταν κάνω ορθοδοντική θεραπεία με Invisalign στο bestsmiles;

Αρχικά θα συζητήσουμε την ατομική σας περίπτωση και θα εξετάσουμε τα προτεινόμενα σχέδια θεραπείας.

INTRAORAL SCANNER

Στη συνέχεια, θα χρησιμοποιηθεί ένας ειδικός ενδοστοματικός σαρωτής (iTero 5D plus ή ο 3Shape Trios)) για τη λήψη πληροφοριών σχετικά με το στόμα σας και για την κατασκευή των ψηφιακών εκμαγείων σας.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, οι νάρθηκες πρέπει να φοριούνται για τουλάχιστον 18-20 ώρες την ημέρα και θα πρέπει να αφαιρούνται μόνο όταν τρώτε, βουρτσίζετε ή χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα. Κάθε νάρθηκας φοριέται για περίπου 7-15 ημέρες ανάλογα με την περίπτωση πριν από τη μετάβαση στην επόμενη ευθυγράμμιση.

Η επίσκεψη στο ιατρείο γίνεται μια φορά τον μήνα ώστε ο ορθοδοντικός να μπορεί να παρακολουθεί την πρόοδό σας και να σας παραδίδει τους επόμενους νάρθηκες.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πόσο χρόνο διαρκεί η ορθοδοντική θεραπεία με Invisalign;

Διαρκεια

Η διάρκεια της ορθοδοντικής θεραπείας σας θα εξαρτηθεί από την ατομική σας περίπτωση και η προτεινόμενη διάρκεια θεραπείας θα συζητηθεί κατά το πρώτο σας ραντεβού με τον ορθοδοντικό.

Μεσος ορος

Κατά μέσο όρο, η ορθοδοντική θεραπεία με διαφανείς νάρθηκες διαρκεί στις απλές περιπτώσεις περίπου 4-6 μήνες ενώ στις πιο πολύπλοκες 12-24 μήνες.

Πώς φροντίζω τους Invisalign νάρθηκες μου;

Βουρτσισμα

Η φροντίδα για τους νάρθηκες σας είναι αρκετά απλή. Θα χρειαστεί να τους βουρτσίζετε απαλά καθημερινά, αλλά να αποφύγετε τη χρήση υπερβολικά ζεστού νερού καθώς μπορεί να αλλοιώσει το σχήμα τους. Θα πρέπει επίσης να βουρτσίζετε τα δόντια σας μετά τα γεύματα και πριν φορέσετε τους νάρθηκες.

Φυλαξη

Όταν οι νάρθηκες αφαιρούνται από το στόμα σας, θα πρέπει να φυλάσσονται στην προστατευτική πλαστική θήκη τους. Ποτέ μην τυλίγετε τους νάρθηκές σας σε μια χαρτοπετσέτα γιατί είναι πολύ πιθανό να καταλήξουν να πεταχτούν κατά λάθος.

ΥΠΕΡΟΧΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΧΩΡΙΣ ΣΙΔΕΡΑΚΙΑ

Τι μπορώ να περιμένω μετά την ολοκλήρωση της ορθοδοντικής θεραπείας με το Invisalign;

Ένα υπέροχο αποτέλεσμα με ένα ακαταμάχητο χαμόγελο και ..ένα νέο συγκρατητικό νάρθηκα που θα φοράτε το βράδυ στον ύπνο! Η ομορφιά χρειάζεται διατήρηση, το ίδιο και η ιδανική θέση των δοντιών που πετυχαίνουμε με τη θεραπεία!

Πως μπορώ να ξεκινήσω;

Για ορθοδοντική εξέταση/εκτίμηση  καλέστε τα ιατρεία bestsmiles στο 2105561750 για την περιοχή της Δυτικής Αττικής – Ελευσίνας και στο 2104256500 για την περιοχή της Νίκαιας – Πειραιά και ζητήστε ραντεβού με τον Ειδικό Ορθοδοντικό. Για το κέντρο της Αθήνας καλέστε το athensbestsmiles στο 2107299390.

LET’S PLAY

Ανακάλυψε το χαμόγελό σου!

Για να ξεκινήσεις…απλά σκάναρε το QR Code με την κάμερα του κινητού σου. Ακολούθησε τις οδηγίες, βγάλε μια selfie και σε λιγότερο από 60 δευτερόπλεπτα θα δεις πώς θα δείχνει το χαμόγελό σου με ίσια δόντια!

Have fun!

Extreme Sports Bike
Extreme Sports Bike