ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ
Μέλος ΕΕΣΓΧ, ΟΣΠ, ΙΣΚ
  • bestsmiles – Ελευσίνα/Δυτική Αττική

  • bestsmiles – Νίκαια/Πειραιάς

  • athensbestsmiles – Κολωνάκι/Αθήνα

Γεια σας, είμαι ο Νίκος και είμαι γναθοπροσωπικός χειρουργός. Είμαι απόφοιτος της Οδοντιατρικής και τελειόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, ΕΚΠΑ. Έλαβα ειδικότητα Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής στην Πανεπιστημιακή Κλινική της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Π.Γ.Ν. “Ευαγγελισμός”.

Κατά την εξειδίκευση μου εκπαιδεύτηκα μεταξύ άλλων στην ογκολογία των γνάθων και μέσα από τον κύκλο εφημεριών του νοσοκομείου στην αντιμετώπιση οξέων και επειγουσών καταστάσεων τραυματολογίας του προσώπο. Ασκώ όλο το φάσμα της χειρουργικής των γνάθων και του προσώπου με ιδιαίτερη έμφαση στις ανάγκες της παιδικής και εφηβικής ηλικίας, στην ορθογναθική χειρουργική καθώς και στις πολύπλοκες εμφυτευματικές αποκαταστάσεις. Ανήκω στην γναθοχειρουργική ομάδα του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» σαν εξωτερικός συνεργάτης.

bestsmiles

Με τα ιατρεία bestsmiles συνεργάζομαι από το 2006 και όλα αυτά τα χρόνια έχω αντιμετωπίσει στο περιβάλλον του ιατρείου μεγάλο φάσμα της γναθοπροσωπικής χειρουργικής και της χειρουργικής στόματος.