ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
Παιδοδοντίατρος DDS, MSc (Oral Biology), MSc (Pediatric Dentistry)

  • bestsmiles – Ελευσίνα/Δυτική Αττική

Χαίρετε αγαπητά παιδιά και γονείς, είμαι η Μαρία και είμαι εξειδικευμένη παιδοδοντίατρος, μέλος της ομάδας Bestsmiles στην Ελευσίνα.  Αποφοίτησα από την Οδοντιατρική Σχολή Αθήνας το 2012. Το 2015 αποφοίτησα από το διετές πρόγραμμα ειδικότητας στη Βιολογία Στόματος (Master of Dental Science) του τμήματος Ιατροβιολογικών Επιστημών της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών. Κατά το χρονικό διάστημα 2015-2018 φοίτησα στο τριετές πρόγραμμα ειδικότητας στην Παιδοδοντιατρική του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είμαι μέλος της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας και της European Academy of Paediatric Dentistry. Έχω συμμετάσχει σε πολυάριθμα συνέδρια καθώς και σε σεμινάρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το 2017 έλαβα το βραβείο καλύτερης αναρτημένης ανακοίνωσης στο 43ο Πανελλήνιο Παιδοδοντικό Συνέδριο.  Είμαι η υπεύθυνη Παιδοδοντιατρικής του ιατρείου bestsmiles στην Ελευσίνα και πάντα με καλή διάθεση και περισσή υπομονή υποδέχομαι και αναλαμβάνω την επίλυση των οδοντιατρικών προβλημάτων αλλά και την οδοντιατρική πρόληψη των μικρών φίλων του bestsmiles. Επίσης πιστεύοντας στη μεγάλη σημασία της πρόληψης φροντίζω στο bestsmiles να ενημερώνουμε πάντα τους γονείς για τις δυνατότητες της  οδοντιατρικής πρόληψης.