ΕΛΕΥΕΡΙΑ ΜΠΙΡΜΠΟΥ

Παιδοδοντίατρος DDS, MSc (Oral Biology), MSc (Pediatric Dentistry)

Γεια σας είμαι η Ελευθερία, εξειδικευμένη παιδοδοντίατρος έτοιμη να υποδεχτώ τους μικρούς φίλους του ιατρείου bestsmiles στην Ελευσίνα και στη Νίκαια. Με κέφι και υπομονή θα βρούμε μαζί λύσεις σε κάθε πρόβλημα του παιδιού σας, ώστε η επίσκεψη να είναι ευχάριστη αλλά και αποτελεσματική. Ζητώ από τους γονείς να έχουν εμπιστοσύνη στην παιδοδοντίατρο και όλα θα αντιμετωπιστούν όπως πρέπει! Αποφοίτησα από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών, ΕΚΠΑ το 2012. Από το 2013-2015, συνέχισα τις σπουδές μου στο διετές πρόγραμμα  ειδικότητας στη Βιολογία Στόματος (Master of Dental Science), του τμήματος Ιατροβιολογικών Επιστημών της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών.

Από το 2015-2018, εντάχτηκα και παρακολούθησα το τριετές πρόγραμμα ειδικότητας στην Παιδοδοντιατρική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου υπήρξα υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ). Είμαι μέλος ελληνικών και διεθνών παιδοδοντικών εταιρειών και έχω παρουσιάσει πολυάριθμες εργασίες σε συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Ακόμα, πιστεύοντας στη σημασία και την αναγκαιότητα του εθελοντισμού, λαμβάνω μέρος σε προληπτικά προγράμματα της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας, με στόχο την προαγωγή της στοματικής υγείας στα παιδιά. Υπήρξα εθελόντρια οδοντίατρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες για άτομα με αναπηρία Special Olympics στο πρόγραμμα “Healhty Athletes” (2011, 2018). Επίσης, συνεργάζομαι εθελοντικά με την “Πόρτα Ανοιχτή” της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών και με το Χαμόγελο του Παιδιού.