Ομάδα Ελευσίνας

ΚΛΙΝΙΚΗ

Σάββας Χαραλαμπίδης

Υπεύθυνος κλινικής bestsmiles Ελευσίνα

Ο Σάββας είναι ο προϊστάμενος της κλινικής του bestsmiles Ελευσίνας. Απόφοιτος του τμήματος Οδοντικής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής βρίσκεται στην οικογένεια bestsmiles από το 2010. Στο bestsmiles ο Σάββας είναι εξειδικευμένος κλινικός  βοηθός Ορθοδοντικής και Γναθοχειρουργικής. Γνωρίζει όλους τους ασθενείς προσωπικά και έχει συμβάλλει σημαντικά μαζί με τους ορθοδοντικούς στην άψογη προετοιμασία, τη θεραπεία και φυσικά στα υπέροχα αποτελέσματα των ορθοδοντικών θεραπειών.

Επίσης, ο Σάββας μετά από λεπτομερείς έρευνες στην εγχώρια και διεθνή αγορά προμηθεύει το ιατρείο με τα κορυφαία οδοντιατρικά και ορθοδοντικά υλικά. Πάντα ενημερωμένος χειρίζεται με άνεση τα ψηφιακά εργαλεία του ιατρείου που αφορούν το εργαστηριακό τμήμα των διαφανών ναρθήκων  smile aligners by bestsmiles και την εκτύπωση των τρισδιάστατων εκμαγείωνΚλινική βοηθός Παιδοδοντιατρικής.

Εύη Χαραλαμπάκη

Κλινική βοηθός Ορθοδοντικής

Η Εύη είναι απόφοιτος του τμήματος Οδοντικής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και βρίσκεται στην οικογένεια bestsmiles από το 2010. Δίπλα στους ορθοδοντικούς του bestsmiles τον Δημήτρη και τη Μαρίνα σχεδιάζουν μαζί όλη μέρα ορθοδοντικούς μηχανισμούς που είναι απαραίτητοι για τις θεραπείες που γίνονται στο ιατρείο. Η πολυετής της πείρα στον ορθοδοντικό τομέα την καθιστά μια εξαιρετική συνεργάτη της ορθοδοντικής κλινικής. 

Η Εύη είναι πάντα χαμογελαστή και με αστείρευτο χιούμορ ξεπερνά σχεδιαστικές δυσκολίες και προτείνει λύσεις και εφαρμογές που συχνά είναι πρωτοποριακές και εφευρετικές. Συντονίζει άψογα τη συνεργασία με τα εξωτερικά εργαστήρια που εξυπηρετούν το ιατρείο ώστε όλα να γίνουν σύμφωνα με τον σχεδιασμό των ορθοδοντικών και να παραδοθούν εγκαίρως.  Τελευταία, έχοντας την κατάλληλη εκπαίδευση ασχολείται πολύ με τις ψηφιακές τεχνολογίες και έχει βοηθήσει πολύ στις 3διάστατες εκτυπώσεις (3D printing) που έχουν αντικαταστήσει τα κλασσικά εκμαγεία γύψου.

Άντζελα Καράμπελα

Βοηθός Παιδοδοντιατρικής

Η Άντζελα είναι εξειδικευμένη βοηθός παιδοδοντιατρικής και υπεύθυνη της παιδοδοντιατρικής κλινικής στο bestsmiles στην Ελευσίνα. Βοηθάει τους μικρούς μας φίλους να νιώσουν ασφάλεια και άνεση στην επίσκεψη τους στον παιδοδοντίατρο. Με τραγούδια, παιχνίδια και πολλή αγάπη η επίσκεψη στον παιδοδοντίατρο γίνεται διασκεδαστική!

Προετοιμάζει την παιδοδοντιατρική κλινική και φροντίζει για τις αποστειρώσεις και τους εξοπλισμούς. Ακόμη, η Άντζελα διδάσκει στοματική υγιεινή στα παιδιά ώστε να εκπαιδευτούν στο άψογο βούρτσισμα και να αποκτήσουν καλές συνήθειες υγιεινής του στόματος.

Χρήστος Φερεντίνος

Κλινικός βοηθός Ορθοδοντικής

Ο Χρήστος είναι ο υπεύθυνος της ορθοδoντικής κλινικής του athensbestsmiles στο κέντρο της Αθήνας στο Κολωνάκι και του supersmiles στην Νέα Ερυθραία. Εξειδικευμένος ορθοδοντικός βοηθός με μεγάλη εμπειρία συντονίζει τα ραντεβού του ασθενή ακολουθώντας τις οδηγίες του γιατρού. Πάντα με μεγάλη υπομονή και απέραντη αγάπη για αυτό που κάνει Ο Χρήστος είναι ο αγαπημένος  ορθοδοντικός βοηθός πολλών ασθενών. Προμηθεύει την κλινική με όλα τα απαραίτητα για τη λειτουργία της ενώ η αδυναμία του είναι οι θεραπείες με τους διαφανείς νάρθηκες smile aligners by bestsmiles και Invisalign. 

Άσσος στην ενδοστοματική σάρωση, είναι ο ψηφιακός άνθρωπος του ιατρείου και αυτός που θα σας δείξει τις τρισδιάστατες εικόνες από τη σάρωση των δοντιών σας. Το nickname του (βρείτε το γιατί) είναι Captain America!