Ομάδα Νίκαιας

ΚΛΙΝΙΚΗ

Νικολέτα Μυφτάρι

Κλινική βοηθός Ορθοδοντικής/Παιδοδοντιατρικής

Δυναμική και χαμογελαστή η Νικόλ είναι μια εξαιρετική κλινική βοηθός παιδοδοντιατρικής και ορθοδοντικής. Βασικό στέλεχος του bestsmiles στη Νίκαια είναι πάντα δίπλα στον γιατρό για να βοηθήσει στην κλινική πράξη, την αποστείρωση και τον συντονισμό των θεραπειών.

Θα διδάξει στα παιδιά στοματική υγιεινή και θα της δείξει με λεπτομέρεια πως φοράνε τα λαστιχάκια ή το εξωστοματικό της. Ακόμα, είναι καταπληκτική φωτογράφος και πολύ συχνά οι φωτογραφίες που χρειάζονται κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι δικό της έργο. Χαμογελάστε αυθόρμητα και με χαρά!

Βίκυ Πιέρρου

Κλινική βοηθός Ορθοδοντικής/Παιδοδοντιατρικής

Η Βίκυ έχει σπουδάσει τεχνολόγος/ακτινολόγος στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Στο ιατρείο φροντίζει για τη σωστή λήψη των ακτινογραφιών αλλά και των φωτογραφικών αρχείων. Ακόμα σαν βοηθός φροντίζει την προετοιμασία των ασθενών πριν την εξέταση από τον ορθοδοντικό. Πάντα ευγενική και πρόθυμη να εξηγήσει με λεπτομέρεια στους ασθενείς κάθε διαδικασία και όλα τα στάδια της ορθοδοντικής θεραπείας έχει ταλέντο στο να διαλέγει τα ωραιότερα χρώματα στα λαστιχάκια πάνω από τα σιδεράκια. Έχει ακόμα ένα ιδιαίτερο χάρισμα με τους μικρούς ορθοδοντικούς ασθενείς να τους ενεργοποιεί να συνεργαστούν και να φορέσουν τις ορθοδοντικές συσκευές που είναι απαραίτητες για τη θεραπεία τους.

Γιώργος Παπαϊσιδώρου

Κλινικός βοηθός Ορθοδοντικής/Παιδοδοντιατρικής

Ο Γιώργος είναι πιστοποιημένος βοηθός οδοντιάτρου με εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στη κλινική οδοντιατρική. Στο bestsmiles στη Νίκαια είναι κλινικός βοηθός Ορθοδοντικής και Παιδοδοντιατρικής. Φροντίζει να προμηθεύει την κλινική με τα κατάλληλα υλικά και εργαλεία και επίσης προετοιμάζει το ιατρείο για τις πολυάσχολες ημέρες της Ορθοδοντικής. Πάντα ευγενικός και πρόθυμος είναι γνώστης και ικανός χειριστής του ενδοστοματικού σαρωτή iTero Element 2 Plus Mobile της Align Technology. Θα σας δείξει σε 3D απεικόνιση τα δόντια σας και με μια ειδική εφαρμογή σε προσομοίωση το νέο σας, μετά τη θεραπεία, χαμόγελο. Ο Γιώργος έχει ακόμα εξαιρετική φωνή και τις ελεύθερες ώρες του τραγουδάει καταπληκτικά. Συχνά μας αφιερώνει τραγούδια στο τέλος του ιατρείου δημιουργώντας μια χαλαρή και όμορφη διάθεση με την οποία κλείνουμε την ημέρα μας!

Ευαγγελία Μαύτα

Κλινική βοηθός Ορθοδοντικής

Η Ευαγγελία είναι απόφοιτη του τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και αποτελεί ένα από τα νεοφερμένα μέλη της ομάδας του BestSmiles. Στο ιατρείο μας εργάζεται ως βοηθός ορθοδοντικού και η κύρια αρμοδιότητα της είναι να διασφαλίσει ότι ο Ορθοδοντικός που θα σας οδηγήσει σε ένα υπέροχο χαμόγελο να έχει όλη την απαραίτητη βοήθεια στην κλινική πράξη. Η Ευαγγελία αγαπάει πολύ τα παιδιά και τους νεαρούς ασθενείς και τους βοηθάει σε όλα τα βήματα της ορθοδοντικής θεραπείας.