ΆΛΚΗΣΤΗ ΚΟΝΤΗ
Ειδικός Ορθοδοντικός DDS, MS, Dip.l Ortho, ABO certified
  • supersmiles – Νέα Ερυθραία/Κηφισιά

Γειά σας αγαπητά παιδιά και γονείς, είμαι η Άλκηστη, είμαι ορθοδοντικός και εδώ μπορείτε να διαβάσετε ένα σύντομο βιογραφικό μου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα και ήθελα από μικρή να γίνω Ορθοδοντικός. Σπούδασα Οδοντιατρική στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθήνας, ΕΚΠΑ. Ειδικεύτηκα για μια τριετία στην Ορθοδοντική στο Center for Advanced Dental Education  του Πανεπιστημίου Saint Louis στις ΗΠΑ, ένα από τα ιστορικότερα και αξιολογότερα προγράμματα ειδίκευσης στην Ορθοδοντική στον κόσμο.  Μαζί με την ειδικότητα απέκτησα και μεταπτυχιακό τίτλο Master of Science in Orthodontics με θέμα διατριβής την αισθητική των χειλέων και του προσώπου μετά την ορθοδοντική θεραπεία. Ως κλινική ορθοδοντικός για περισσότερα από 25 χρόνια έχω θεραπεύσει όλο το φάσμα των ορθοδοντικών προβλημάτων από τα απλώς στραβά δόντια έως τις πιο έντονες οδοντοσκελετικές ασυμμετρίες και δυσμορφίες των γνάθων και του προσώπου. Η φιλοσοφία μου εστιάζει στην ένταξη ενός υπέροχου, πλατιού χαμόγελου με υγιή δόντια σε ένα συμμετρικό και αισθητικά ιδεώδες πρόσωπο.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ABO

Είμαι πιστοποιημένη κλινική ορθοδοντικός από το Αμερικανικό Συμβούλιο Ορθοδοντικής (American Board of Orthodontics). Η πιστοποίηση αυτή που επιτυγχάνεται μετά από σπουδές, εξετάσεις και πολυετή κλινική εμπειρία αποτελεί την ανώτερη κλινική διάκριση μεταξύ των Ορθοδοντικών στις ΗΠΑ.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ INVISALIGN

Ακόμα, είμαι πιστοποιημένη στο σύστημα διαφανών ναρθήκων Invisalign και εδώ και μια δεκαετία εφαρμόζω τους διαφανείς νάρθηκες ορθοδοντικής μετακίνησης στους ασθενείς που έχουν αυξημένες αισθητικές απαιτήσεις κατά τη διάρκεια της ορθοδοντικής θεραπείας.

Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω στο supersmiles της Νέας Ερυθραίας και να είστε σίγουροι ότι θα καταστρώσουμε μαζί ένα σχέδιο ορθοδοντικής θεραπείας που θα σας χαρίσει ένα supersmiles χαμόγελο!

Ο ABO Πιστοποιημένος Ορθοδοντικός σας

Η απόκτηση ορθοδοντικής πιστοποίησης ABO είναι ένα βήμα σε μια μακρά και εντατική εκπαιδευτική εμπειρία που δεσμεύει τον Ορθοδοντικό στη δια βίου ανύψωση της ποιότητας φροντίδας των ασθενών.

ΑΒΟ

Το Αμερικανικό Συμβούλιο Ορθοδοντικής είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην πιστοποίηση των κλινικών ορθοδοντικών και θέτει τα πρότυπα για την αριστεία στην ορθοδοντική και την γναθοπροσωπική ορθοπεδική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ